Buddies n Bubbles

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

3 weeks ago

Buddies n Bubbles

Buddies n Bubbles wenst iedereen een prettige kerst en onze beste wensen voor het nieuwe jaar! Hopelijk zien we jullie snel terug tijdens het uitoefenen van onze geliefde sport.

Geniet van de feestdagen en keep it safe!
...

View on Facebook

3 months ago

Buddies n Bubbles

Beste buddies,We moeten het niet duidelijker maken, maar momenteel verkeren we in bijzondere tijden.

Corona beheerst ons dagelijkse leven ook bij onze geliefde sport.

Aangezien wij jullie gezondheid belangrijk vinden, zijn wij overgegaan tot enkele moeilijke beslissingen.Wij hebben dan ook beslist om vanaf heden alle lessen, zowel zwembad als buitenwater, op te schorten tot nader order.

Om deftig les te kunnen geven, kunnen wij de afstand van 1,5 meter helaas niet garanderen.Van zodra lesgeven terug op een verantwoorde en veilige manier kan, zullen wij de nodige stappen ondernemen.

Het bestuur zal, van zodra het terug kan, zelf contact opnemen met alle leerlingen die ingepland waren om nieuwe data af te spreken.

Alle groupons en andere opleidingen blijven sowieso geldig, ook al gaat de termijn verlopen.

Niet verzilverde groupons waarvan de termijn gaat verlopen, dienen de QR code nog wel even door te sturen naar info@buddiesnbubbles.be en zullen een waardebon van ons in de plaats krijgen.Wat betreft onze leden, willen we ook nogmaals bevestigen dat het betaalde lidgeld van 2020 zal overgedragen worden naar 2021. Enkel voor het pasje van AVOS zal een bedrag van €20 betaald moeten worden.Het bestuur betreurt dat we geen beter nieuws kunnen melden en we hopen dan ook op jullie begrip.Bedankt namens het bestuur en lesgevers van Buddies ’N Bubbles.
...

View on Facebook