Buddies n Bubbles

Fish Identification

“Wat was dat voor een vis?”, is een algemene vraag die je vaak hoort na afloop van een duik. Als jij de duiker wilt zijn die de antwoorden heeft in plaats van degene die de vragen stelt, volg dan de Fish Identification Specialty-cursus. Je gaat nog meer van je duiken genieten als je de dieren kunt herkennen die je onder water te zien krijgt. En als je de hoofdgroepen kunt vaststellen waar vissen in vallen en de kenmerken van die groepen kent.

Wat je leert?

Tijdens de twee duiken leer je: ►De karakteristieken van plaatselijke vissoorten en de geslachten vast te stellen. ►Technieken en strategieën voor visonderzoek. ►Over activiteiten van Project AWARE die het zeeleven helpen beschermen

Hoe ziet de opleiding er uit?

►Zodra je eenmaal geleerd hebt om het type vis te herkennen die je te zien krijgt, zul je het makkelijker vinden om de exacte soort na een duik op te zoeken. Om je een voorbeeld te geven: een koraalvlinder in het Caraïbisch gebied heeft dezelfde vorm als een koraalvlinder in Zuidoost-Azië maar de kleuren en de tekening kunnen er totaal verschillend uitzien. Als je weet tot welke groep van vissen een bepaalde vis behoort kun je eenvoudiger de naam van de vis in die regio opzoeken of de plaatselijke duikinstructeur gerichter vragen wat voor vis je gezien hebt door veel specifieker te zijn.

Wat zijn de vereisten?

►Als je minimaal 10 jaar oud en een PADI (Junior) Open Water Diver- of een hoger brevet hebt, kun je deelnemen aan de Fish Identification-cursus.

Fish Identification

Ik wens meer informatie te krijgen omtrent deze opleiding.
Ik vul hieronder mijn gegevens in en ik word binnen de 2 dagen gecontacteerd
door ‘Buddies n Bubbles’

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.