Buddies n Bubbles

Emergency Oxygen Provider

Weten hoe en wanneer je noodzuurstof moet toedienen is een geweldige vaardigheid om te hebben. Het betekent namelijk dat je er klaar voor bent en in staat bent om anderen in een noodsituatie hulp te verlenen. Door PADI Emergency Oxygen Provider te worden adem ook jij wat meer relaxed omdat je weet dat je duik-gerelateerde aandoeningen die te behandelen zijn met noodzuurstof kunt herkennen en de nodige zorg kunt verlenen. Er gelden geen deelnamevereisten of leeftijdsbeperkingen, en je hoeft er evenmin voor het water in te duiken – de cursus staat open voor iedereen. De cursus is voor duikers, snorkelaars en eigenlijk voor iedereen die zich ophoudt met duikers – bootbemanningsleden, strandwachters en badmeesters, enz. – zinvol.

Wat je leert?

►Een noodzuurstofsysteem in elkaar zetten en weer demonteren. ►Een beademingsmasker met reservoir en een vraagsysteem leren inzetten bij het toedienen van zuurstof aan een ademende duiker. ►Een pocketmasker leren inzetten bij het toedienen van zuurstof aan een niet-ademende duiker.

Hoe ziet de opleiding er uit?

►Je komt meer te weten over duikverwondingen, verschillende soorten noodzuurstofsystemen en veiligheidsoverwegingen als je met zuurstof komt te werken.

Emergency Oxygen Provider

Ik wens meer informatie te krijgen omtrent deze opleiding.
Ik vul hieronder mijn gegevens in en ik word binnen de 2 dagen gecontacteerd
door ‘Buddies n Bubbles’

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.