Buddies n Bubbles

Divemaster

Divemaster is de eerste stap richting Instructeur. Wens je je passie voor het duiken te delen met anderen? Met dit programma werk je nauw samen met een PADI Instructor. Je breidt je duikkennis uit en je verfijnt je vaardigheden tot ze op professioneel niveau zijn. De PADI Divemaster-opleiding ontwikkelt je leidinggevende kwaliteiten, waardoor je gekwalificeerd wordt om toezicht te houden op duikactiviteiten en je instructeurs kunt assisteren met cursisten.

Wat je leert?

►Tijdens het PADI Divemaster-programma leer je via zowel klassikale les als zelfstudie leiderschapskwaliteiten voor de duiksport. Je rond watervaardigheden af en je uithoudingsvermogen wordt getest, en je doet trainingsoefeningen die je organisatietalent en probleemoplossend vermogen uitbreiden, en je helpt anderen om beter te leren duiken. Deze kennis breng je in de praktijk met een gestructureerde stage of een serie praktijkoefeningen. ►Tijdens je Divemaster-opleiding breid je je duikkennis uit, scherp je je vaardigheden aan en neemt je zelfvertrouwen toe. Als je eenmaal PADI Divemaster bent, zul je je verworven competenties aanwenden om andere duikers te begeleiden, te coachen en te stimuleren. Je zult het bijzonder leuk gaan vinden om hen betoverd te zien raken door de wondere onderwaterwereld.

Als PADI Divemaster ben je bevoegd om:

Als PADI Divemaster ben je bevoegd om: ►Zowel bij cursussen als andere activiteiten toezicht te houden, door duiken te plannen, organiseren en te begeleiden. ►Een PADI Instructor assisteren tijdens de trainingsessies bij iedere PADI-cursus voor duikers. ►De PADI Skin Diver-cursus en het PADI Discover Snorkeling-programma uitvoeren ►De PADI Discover Local Diving-ervaring geven ►Het PADI Scuba Review-programma geven ►Cursisten van de Open Water Diver-cursus zelfstandig begeleiden op het verkenningsgedeelte van opleidingsduiken 2, 3 en 4 van de Open Water Diver-cursus . ►Met Open Water Diver-cursisten meegaan onder indirect toezicht van een PADI Instructor: ►Met cursisten mee te gaan tijdens Adventure Dives of de opleidingsduiken van de specialty’s, onder indirect toezicht van een PADI Instructor. ►Vervolgduiken te geven onder indirect toezicht van een instructeur voor deelnemers aan Discover Scuba Diving, nadat de deelnemers de eerste duik naar tevredenheid hebben afgerond met een PADI Instructor.

Wat zijn de vereisten?

►PADI Rescue Divers van minstens 18 jaar oud kunnen deelnemen aan de PADI Divemaster-cursus. Je moet ook: ►In de afgelopen 24 maanden een cursus Emergency First Response Primaire en Secundaire Zorg (reanimatie en eerste hulp) hebben gevolgd. ►Beschikken over een medische verklaring die niet langer dan 12 maanden geleden is ondertekend door een arts. ►Minimaal 40 duiken gemaakt en gelogd hebben om aan de cursus te beginnen en minimaal 60 om te kunnen worden gebrevetteerd.

Divemaster

Ik wens meer informatie te krijgen omtrent deze opleiding.
Ik vul hieronder mijn gegevens in en ik word binnen de 2 dagen gecontacteerd
door ‘Buddies n Bubbles’

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.