Project Aware Coral reef

Iedereen houdt van duiken of snorkelen in warm, helder water boven een levendig koraalrif. Vele mensen weten echter maar weinig van wat zij daar te zien krijgen en wat het belang is van rif-ecosystemen. De Coral Reef Conservation Specialty-cursus (rifbehoud) draagt er toe bij dat je de complexiteit van deze woonomgevingen meer gaat waarderen en ervan gaat genieten, en brengt je bij hoe je deze onmisbare systemen kunt helpen behouden en beschermen.

Wat je leert?

Tijdens klassikale lessen kom je meer te weten over: ►Hoe koraalriffen functioneren en over de complexe aard van het zeeleven op een rif. ►Waarom koraalriffen zo belangrijk zijn. ►Waarom veel koraalriffen in ernstige problemen verkeren. ►Wat jij kunt doen om verder verval tegen te gaan. ►Hoe Project AWARE duikers en watersporters verenigt om het verschil te maken.

Wat zijn de vereisten?

►Iedereen met interesse in de onderwaterwereld kan deze cursus volgen. Er gelden geen deelnamevereisten of leeftijdsbeperkingen. Om het brevet te behalen hoef je evenmin het water in.

Project Aware Coral reef

Ik wens meer informatie te krijgen omtrent deze opleiding.
Ik vul hieronder mijn gegevens in en ik word binnen de 2 dagen gecontacteerd
door ‘Buddies n Bubbles’

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.