Buddies n Bubbles

Cavern diver

Grotten komen voor in vele gebieden waar ook duikers komen – van zoetwaterbronnen tot vulkanische eilanden en kalksteenkusten. Op deze locaties vind je grote, donkere ruimtes die er fantastisch uitnodigend uitzien maar wel potentieel gevaarlijk zijn. De PADI Cavern Diver Specialty-cursus biedt je de kennis en de vaardigheden die nodig zijn om grotten op de juiste manier te verkennen. Je gaat hierbij diep een grot in voor het avontuur, maar je blijft wel het omgevingslicht van buiten de grot zien zodat er altijd een eenvoudige manier is om weer naar het open water terug te keren.

Wat je leert?

►Andere gespecialiseerde apparatuur voor grotduiken, zoals duiklampen en backupademapparatuur. ►Technieken om desoriëntatie en opdwarreling van slib te voorkomen. ►Duikplanning voor grotduiken, inclusief diepte- en afstandslimieten en management van je luchtvoorraad.

Hoe ziet de opleiding er uit?

►Toe aan een uitdaging? Je gaat vier duiken maken. Tijdens de eerste duik leer je buiten de grot omgaan met een lijn en een haspel. Ook worden dan de noodprocedures geoefend. Tijdens de laatste drie duiken ga je je nieuwe vaardigheden in een grot in praktijk brengen.

Wat zijn de vereisten?

►Je moet PADI Advanced Open Water Diver zijn van minstens 18 jaar oud om mee te mogen doen met de Cavern Diver-cursus.

Cavern diver

Ik wens meer informatie te krijgen omtrent deze opleiding.
Ik vul hieronder mijn gegevens in en ik word binnen de 2 dagen gecontacteerd
door ‘Buddies n Bubbles’

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.