Buddies n Bubbles

Boat Diver

Veel van de beste duikstekken van de wereld zijn uitsluitend met een duikersboot te bereiken. Of je nu nog nooit een bootduik hebt gemaakt of er al tientallen hebt gelogd, bijna iedere duiker profiteert van PADI Boat Diver Specialty-cursus omdat op verschillende duikersboten in verschillende delen van de wereld de dingen anders worden gedaan. Duiken vanaf een duikersboot is leuk en relatief eenvoudig omdat de boot je doorgaans rechtstreeks naar je duikstek brengt.

Wat je leert?

Je komt meer te weten over: ►Boottermen. ►Bootduikprocedures en -gedragsregels, waar onder hoe je het water in en uit moet komen, en waar je je duikuitrusting kwijt kunt. ►Veiligheid aan boord en tijdens het varen, waar onder waar je de veiligheidsapparatuur kunt vinden.

Hoe ziet de opleiding er uit?

►De PADI Boat Diver-cursus bouwt verder op je kennis over boten van kleine opblaasbare bootjes tot grote liveaboards. Je doet ervaring op met bootduiken door twee duiken vanaf een boot te maken in je plaatselijke omgeving .

Wat zijn de vereisten?

►Als je een PADI (Junior) Open Water Diver bent van minimaal 10 jaar oud, dan mag je deelnemen aan de Boat Diver-cursus.

Boat Diver

Ik wens meer informatie te krijgen omtrent deze opleiding.
Ik vul hieronder mijn gegevens in en ik word binnen de 2 dagen gecontacteerd
door ‘Buddies n Bubbles’

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.