Buddies n Bubbles

Advanced Open Water Diver

De Advanced Open Water Cursus is een vervollediging van de basis die je verkregen hebt bij het behalen van je OWD brevet. De opleiding helpt je meer zelfvertrouwen te krijgen en je vaardigheden op te bouwen zodat je je prettiger gaat voelen in het water. De AOWD-cursus omvat vijf Adventureduiken die elks één van de vele deelaspecten van het duiken belichten. Twee duiken zijn verplicht: ► Deep Dive (tot 30m) ►Onder water Navigatie Drie duiken kan je kiezen uit: ► Stromingsduiken ►Perfect Buoyancy (trimtechnieken) ► Wrakduiken ► Onderwaterfotografie ► Nachtduiken ► ........

Wat je leert?

►Je zet samen met je instructeur je leerweg uit door te kiezen uit een lange lijst Adventure-duiken. Er zijn twee verplichte duiken: een diepe duik en onderwaternavigatie. De overige drie duiken kun je vrij kiezen. In totaal maak je dus vijf duiken.

Tijdens de diepe Adventure-duik leer je hoe je duiken moet plannen als je rekening moet houden meet lichamelijke effecten en uitdagingen die een diepe duik met zich meebrengen. De Adventure-duik voor onderwaternavigatie is er om je navigatievaardigheden voor op kompas zwemmen te verfijnen en om beter te leren navigeren met behulp van vinslagen, visuele kenmerken en op tijd.

De andere kennis en vaardigheden die je opdoet zijn afhankelijk van je interesse en welke Adventure-duiken je kiest. Zo kun je kiezen uit fotografie, perfect uittrimmen, visidentificatie, wrakduiken nog veel meer.

Wat zijn de vereisten?

►PADI (Junior) Open Water-duikers die ten minste 12 jaar oud zijn mogen zich voor de Advanced Open Water Diver-cursus aanmelden. Duikers die jonger zijn mogen alleen aan bepaalde Adventure-duiken deelnemen. Vraag dit na bij je PADI-instructeur.

►Als je al een Adventure Diver bent, hoef je nog maar twee extra Adventure-duiken te doen om in aanmerking te komen voor het Advanced Open Water Diver-brevet.

Advanced Open Water Diver

Ik wens meer informatie te krijgen omtrent deze opleiding.
Ik vul hieronder mijn gegevens in en ik word binnen de 2 dagen gecontacteerd
door ‘Buddies n Bubbles’

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.