Buddies n Bubbles

"En als we nu eens zelf een clubke beginnen, Werner?"

En zo kwam het dat Kurt en Werner op 20 juni 2017 een klein groepje gelijkgezinden samen kreeg die Buddies n’ Bubbles in het leven riep.
Ons bonte gezelschap dook reeds een tijdje samen en kwam tot het besluit dat we op één lijn zaten als het ging over hoe wij een duikclub zagen. Onze visie vind je weer in onze naam: we ontmoeten mekaar (de Buddies) om samen, in een gezellige ambiance, onze duikpassie te delen (de Bubbles). Uiteindelijk konden we het verwoorden in één slagzin:
mrbubbles-motto-1400x935
  • Omdat we niet echt kunnen stil zitten en we de Padi opleidingen hoog in het vaandel dragen, zijn we verder gegaan en hebben we geopteerd om een “PADI Recreational Facility” te worden.

  • Omdat we de vraag van de opleidingen moeilijk konden volgen hebben we “Het Team” uitgebreid en zoeken we nog steeds verder naar ervaren mensen die ons team kunnen versterken

  • Omdat we kwaliteit willen leveren, zorgen wij dat de opleiding pas afgelopen is wanneer de leerling zelf tevreden is en wanneer er aan alle PADI voorwaarden is voldaan.

  • Omdat we het motto van Padi willen handhaven, we are PADI, The Way the World Learns to Dive, houden wij onze prijzen laag. Zodat iedereen de kans krijgt om te leren duiken.

  • Omdat er veel verschillende duikers zijn, bieden wij een groot gamma aan opleidingen aan.