Buddies n Bubbles

De FAQ Pagina

Hoe meer FAQs we horen, hoe groter deze pagina zal worden....

De Opleiding

Ik weet niet of duiken wel iets voor mij is. Kan ik niet eerst eens proberen?
  • Jazeker. Wij bieden de Discover Scuba Diving aan waarbij je de kans krijgt om kennis te maken met duiken. Het kost je 20€ die we in mindering brengen als je beslist een volledige opleiding te volgen. Kijk eens even hier of laat Kurt of Werner er wat meer over vertellen.
Hoe lang duurt een duikopleiding eigenlijk?
  • Voor een Open Water Diver opleiding zijn er normaal vijf zwembadsessies en vier buitenwatersessies nodig. Bepaalde sessies zijn eventueel combineerbaar. Het hangt ook een beetje af van hoe vlot je de verplichte skills onder de knie krijgt. Natuurlijk is er je eigen beschikbaarheid tijdens de week en weekends. Vraag het eens aan Kurt of Werner hier, zijn gaan zeker al je vragen kunnen beantwoorden.

Het Lidmaatschap

Het jaar is halverwege. betaal ik dan een volledig jaar lidgeld?
  • Je betaalt alleen voor de resterende kwartalen van het jaar. Dus, als je lid wordt in september, betaal je als volwassene 25€ voor de rest van dat kalenderjaar.
Ik heb een duikdiploma maar niet van PADI. Kan ik dan lid worden?
  • Natuurlijk! Wij zijn niet gebonden aan een federatie. Bij Buddies ‘n Bubbles primeert het duiken. Ons motto is “wij komen samen, wij duiken, we amuseren ons”. Er staat nergens “….en ge moet van PADI zijn”. Ergo: Iedereen die kan duiken is welkom!

Het Duiken

Ik duik niet zo veel. Is er een moment dat ik even kan oefenen bij aanvang van het nieuwe seizoen?
  • Jazeker! Wij organiseren op regelmatige tijdstippen een Members Only Moment in het zwembad waar onze leden de kans krijgen onder begeleiding hun skills te herhalen. Ook in het buitenwater kan je steeds vragen om een meer ervaren/geroutineerd lid als buddy te krijgen.
Waar vind ik het duikprogramma?
  • Als lid heb je recht op het duikprogramma. Een mailtje naar info@buddiesnbubbles.be en je krijgt het in je mailbox.