Buddies n Bubbles

"En als we nu eens zelf een clubke beginnen, Werner?"

En zo kwam het dat Kurt en Werner op 20 juni 2017 een klein groepje gelijkgezinden samen kreeg die Buddies n’ Bubbles in het leven riep.
Ons bonte gezelschap dook reeds een tijdje samen en kwam tot het besluit dat we op één lijn zaten als het ging over hoe wij een duikclub zagen. Onze visie vind je weer in onze naam: we ontmoeten mekaar (de Buddies) om samen, in een gezellige ambiance, onze duikpassie te delen (de Bubbles). Uiteindelijk konden we het verwoorden in één slagzin:
mrbubbles-motto-1400x935
Hoe vertaal je dat nu in de praktijk?

Wij willen graag een groep opbouwen die, in een positieve sfeer, samen met ons wil genieten van de ervaringen die het duiken als hobby te bieden heeft.

Wij doen niet aan federaties, wij zijn een duikclub. Het doet er niet toe welk logootje er op je duikbrevet staat, je bent steeds welkom om met ons te duiken.

Wij willen graag opleidingen verzorgen maar niet ten koste van het groepsgebeuren. Het clubgevoel en zijn leden gaan voor.

Wij willen dat onze buddies steeds de kans krijgen om hun skills te herhalen of verder uit te bouwen, ondersteund door de meer ervaren duikers en uiteraard onze Divemasters en Instructeurs.

Wij motiveren iedereen om met iedereen te duiken.

Wij willen dat iedereen kan duiken op zijn niveau en, indien hij/zij dit wenst, de kans krijgt zijn/haar grenzen te verleggen met de steun van onze ervaren duikers.

De leden maken de club. Wij, als bestuur, willen onze leden aanmoedigen om hun stem te laten horen en een positieve bijdrage te leveren ten bate van de club.

Kan jij je terugvinden in ons verhaal?

Wil jij onze Buddy worden en samen Bubbles maken?

Aarzel dan niet en word vandaag nog lid!

Nog niet klaar om lid te worden maar je wenst op de hoogte te blijven van onze activiteiten? Klik dan hier.

Zit je nog met vragen? Kijk eens op de FAQ pagina of zoek een aanspreekpersoon op de Wie is Wie Pagina