Buddies n Bubbles

Je bent geen lid maar wenst op de hoogte te blijven van onze activiteiten? Klik dan hier

Het Zwembad

Elke zaterdagmorgen beschikken we over het zwembad van Ekeren  (De Schinde) voor de binnenwater opleidingen. Leden hebben uiteraard steeds toegang om hun technieken te herhalen. Regelmatig houden we een Members Only Moment waarbij geen les wordt gegeven en onze instructeurs en Divemasters ter beschikking staan van onze leden.

schinde-1400x933
sepia-1400x932

We Duiken

Tijdens het seizoen vind je ons elke woensdagavond aan de Put van Ekeren waar de buitenwater opleidingen worden gegeven. Onze vrijduikende leden vormen Buddy-paren op zoek naar de Baarzen, Snoeken en Karpers van Muisbroek. Regelmatig profiteren we er van om een nachtduik te maken.

Tijdens het weekend gaan we richting Grevelingen of Oosterschelde waar je naast de krabben, kreeften en ander rijk onderwaterleven ook de kans krijgt voor een stromings-, diep- of wrakduik.

We trachten ook de andere duikspots te bezoeken zoals bv. de steengroeves in Wallonie, Lac de L’Eau D’Heure of het Zilvermeer.

We streven steeds naar een gebalanceerd duikprogramma waar duikers van elke niveau zich kunnen in uitleven.

Het Duikweekend

Aan het begin en einde van het duikseizoen zorgen we voor een twee of driedaags tripje waarbij het duiken wordt verpakt in een gezellig samenkomen op een vreemde locatie.

dorp-1400x935
declub2-600x399

Duikreizen

Na het succes van onze Duikreis naar Egypte, kunnen wij aankondigen dat we dit jaar opnieuw tussen kerst en nieuw warmere oorden opzoeken.

Er worden verschillende duikreizen van uit de club georganiseerd. 

 Egypte? Malta? Benidorm? Italie?